Imala sam veliki problem sa kilažom – na visinu od 169 cm imala sam  78 kg; nakon 5 meseci vežbanja sa Nikolom imam 10 kg manje  I  totalno promenjen oblik mog tela. Nisam znala da pronađem način da resim problem u koji sam se dovela. Dijete, vežbanje, hodanje – sve je davalo po malo rezultata ali sam se veoma brzo vraćala na staro. Umorna od neuspeha odlučila sam se da pronađem kvalifikovanog personalnog  fitnes   trenera.Medjutim pronalaženje i izbor trenera je veoma zbunjujući  zadatak. U moru onoga sto vam se nudi preko interneta  treba pronaći pravog. I ja sam uspela! Nikola Stamenković je trener koji poseduje stručno znanje, kompetenciju,  kreativnost, odgovornost i fleksibilnost,  ceo trening pored vas, prati vas i brine o vama i pruža vam sigurnost, diskretnost Rećiću sa  jednom rečenicom , kao profesionalac i kao čovek Nikola  zaslužuje svo poštovanje I od srca vam ga preporučujem.
Nina
Radim u jednom preduzeću kao knjigovođa, iz čega možete zaključiti da većinu dana provedem u sedećem položaju, što je jedan od glavnih razloga pojave viška kilograma. Naime,  imala sam ih previše. Nakon dužeg nagovaranja drugarica počela sam da treniram sa Nikolom. Uz njegovu pomoć i podršku uspela sam za 5 meseci da skinem 17 kilograma. Najviše mi prija raznolikost treninga, uvek nove vežbe novi izazovi, koji su podređeni cilju koji smo na početku postavili. Nikolino znanje, posvećenost, autoritet i sposobnost da motiviše kada je najpotrebnije učinili su da sam danas zadovoljna postignutim rezultatima. Još uvek nisam došla do željenog cilja, ali po prvi put, nakon nekoliko neuspelih pokušaja, osećam da sam na pravom putu da se resim viška kilograma.
Ana Lazić (32), Knjigovođa
Goca Tržan

Pevačica

Sa Nikolom vežbam punih godinu dana, tri puta nedeljno, i zaključujem da je on pravi profesionalac. Svaki naš trening je drugačiji. Nekada vežbam na poligonu, katkad boksujem, a često koristim samo traku za trčanje i vežbe oblikovanja. Sve u svemu, za sve ovo vreme koliko radim sa Nikolom nijedan trening nije bio isti, što mi se sviđa jer mi je rad na fitnes mašinama dosadan.

Od svoje 24 godine živela sam u inostranstvu, nezavisno od svojih roditelja, jer sam tamo studirala. Brz način života, dugo sedenje noću zbog učenja su jedan od razloga kako sam počela da dobijam na telesnoj težini. Uglavnom je to bila loša ishrana, neredovna, a samim tim lak put ka gojaznosti.Kada sam se vratila u Beograd sa 92 kg, dobila sam preporuke za Nikolu Stamenkovića. Naime, reč je o prilagođenim treninzima, izuzetno zahtevnim, ali kada postoji uzajamna motivacija, podrška koju sam ja imala, nije mi bilo potrebno dugo ubeđivanje. Svaki trening se razlikuje od prethodnog, jako interesantan program i kombinacija vežbi.Sa Nikolom treniram već 1 godinu i 5 meseci. Ukupno sam skinula 20 kg. Sa početnih 92 kg stigla sam do 70 kg.Treninzi su u početku bili naporni, ali vremenom, kada sam stekla tu vrstu navike postali su zaista zadovoljstvo.
Maja Mladenović (32)
       

Titan Training

 

"Titan Training" je kombinacija aerobnog, anaerobnog, kružnog, intervalnog, kickbox i atletskog treninga.

Najefikasniji I najbrži način za ostvarivanje maksimalnih rezultata, bilo da je to mršavljenje, povećanje mišićne mase ili poboljšanje opšte fizičke spreme.


Detaljnije >>

Kontakt podaci

 

Sve informacije oko treninga, termina i cena možete dobiti sledećim putem:

Mob: 065 249 4372
Email: nikola@thetitantraining.com
Url: www.thetitantraining.com

Flickr Widget

 
  • A photo on Flickr
  • A photo on Flickr
  • A photo on Flickr
  • A photo on Flickr
  • A photo on Flickr
  • A photo on Flickr
  • A photo on Flickr
  • A photo on Flickr
  • A photo on Flickr
Flickr Badges Widget