Uđite u formu posle trudnoće

Strije, celulit, opuštena koža na stomaku su najveći ženski neprijatelji koji mnogo žena čine nesrećnim i nezadovoljnim. Još jedan problem sa kojim se suočava skoro svaka žena je višak kilograma, opušteno telo (posebno stomak), zadnjica, podlaktica, butane, koji nastaju posle trudnoće. Razne vrste detoksikacija, masaža, mezoterapija, mogu pomoći u otklanjanju ovog problema ali ništa ne daje takav rezultat kao korigovana ishrana i još važnije fizičko vežbanje. Zato Titan trening nudi rešenje i za ovaj problem koji stvara glavobolju milionima žena.

Evo nekih saveta koje možete iskoristiti:

 • ishrana treba biti pažljivo izabrana i treba se bazirati na ribi, nemasnom mesu, žitaricama, povrću, voću.
 • treba izbegavati kafu, alkohol i unositi veliku količinu vode.
 • važno je konzumirati voće koje sadrzi vitamin C i E koji u kombinaciji doprinose većoj elastičnosti kože i samim tim pomažu u sprečavanju celulita.

Što se tiče fizičkog vežbanja, treba se bazirati na aerobnim vežbama kao što su hodanje i lagano trčanje, vožnja rolera, plivanje, preskakanje konopca i vežbe zatezanja sa malim težinama. Treba biti uporan, trenirati redovno u kontinuitetu, pravilno se hraniti i za nekoliko meseci biće rezultata.

mrsavljenje posle trudnoce

Ovo je samo jedan od primera u borbi protiv viška kg, celulita i „opuštenosti“ celog tela – u ovom slučaju nastalih posle trudnoće, a ovo su rezultati već posle 4 meseca vežbanja. Probajte i vi!
Pozovite 065 249 4372 odmah i zakažite svoj trening!

       

About The Author

Kategorije

 

Poslednji postovi

 
Krenite u obračun sa viškom kilograma
Jedan od najvećih zdravstvenih problema današnjice jeste gojaznost. Veliki broj ljudi ima problem sa viškom kilograma i ne radi ništa po tom pitanju -zašto?
Uđite u formu posle trudnoće
Strije, celulit, opuštena koža na stomaku su najveći ženski neprijatelji koji mnogo žena čine nesrećnim i nezadovoljnim.
Top 8 saveta za vežbanje
Vežbači, usled neiskustva, često prave greške prilikom treninga usled kojih se ne postižu optimalni rezultati, dolazi do zamora a ponekad i povreda.
Vežbe protiv bolova u leđima od sedenja
Celodnevno sedenje može izazvati niz negativnih posledica po organizam i glavni uzročnik je lošeg držanja tela koje može izazvati jake bolove u ramenima, vratu i najčešće donjem delu leđa - lumbalnom delu.

Skorašnji komentari

 

Titan Training

 

"Titan Training" je kombinacija aerobnog, anaerobnog, kružnog, intervalnog, kickbox i atletskog treninga.

Najefikasniji I najbrži način za ostvarivanje maksimalnih rezultata, bilo da je to mršavljenje, povećanje mišićne mase ili poboljšanje opšte fizičke spreme.


Detaljnije >>

Kontakt podaci

 

Sve informacije oko treninga, termina i cena možete dobiti sledećim putem:

Mob: 065 249 4372
Email: nikola@thetitantraining.com
Url: www.thetitantraining.com

Flickr Widget

 
 • A photo on Flickr
 • A photo on Flickr
 • A photo on Flickr
 • A photo on Flickr
 • A photo on Flickr
 • A photo on Flickr
 • A photo on Flickr
 • A photo on Flickr
 • A photo on Flickr
Flickr Badges Widget