Titan Training je kombinacija aerobnog, anaerobnog, kružnog, intervalnog, kickbox i atletskog treninga. Najefikasniji i najbrži način za ostvarivanje maksimalnih rezultata, bilo da je to mršavljenje, povećanje mišićne mase ili poboljšanje opšte fizičke spreme.

Pošto su u pitanju individualni treninzi, vežbaču se posvećuje puna pažnja a program vežbanja u potpunosti prilagođava njegovim potrebama i mogućnostima.

Svaki vežbač je u obavezi da, pre započinjanja treninga, potpiše izjavu u kojoj potvrđuje da je upoznat sa pravilima Titan Treninga, koja podrazumevaju sistematski pregled kojim se određuje da li se vežbač sme baviti ovim aktivnostima. Na ovaj način se maksimalno vodi računa o zdravlju vežbača.

Program Titan Treninga

 • Individualni trening (1 na 1) – trening gde je trener posvećen sat vremena samo 1 vežbaču, vodi njegov dnevnik vežbanja, kontroliše vežbača svo vreme a sve u cilju što bržeg ostvarenja željenog cilja. Ovakvi personalni treninzi su idealni za svakoga ko želi maksimalne rezultate.
 • Grupni trening (najviše 3 vežbača) – grupni treninzi se odvijaju po istom principu kao i individualni treninzi sem što se na treningu radi sa 2 ili najviše 3 vežbača
 • Kondiciona priprema sportista – ovaj vid treninga radi se isključivo sa sportistima i on obuhvata celu periodizaciju i sve njene segmente: anatomsku adaptaciju, hipertrofiju, maksimalnu silu, konverziju, takmičarsku fazu i fazu tranzicije.

Rezultati Titan Treninga

Praćenjem ovog programa vežbi kod vežbača se postiže redukcija telesne težine, povećanje mišićne mase i poboljšanje opšte fizičke spreme.

Elementi Titan Treninga

Aerobni trening kao bilo koji oblik fizičke aktivnosti koja se izvodi aktiviranjem velikih mišićnih grupa, relativno dugog trajanja (preko 20 minuta) koja je u osnovi cikličkog karaktera, a intenzitet vežbanja bi se trebao kretati od 60-80% maksimalne frekvencije srca. Aerobne aktivnosti su hodanje, trčanje i planinarenje, vožnja bicikla, veslanje i sl. odnosno vežbanje na simulatorima kretanja (ergometri, steperi, trake za trčanje i sl.).

Anaerobni trening je takav oblik fizičke aktivnosti koji je intezivan i kratkotrajan (do 2 min), gde dolazi brzo do kiseonickog duga i gde frekvencija srca prelazi 80%. Anaerobne aktivnosti su sprintevi u atletici, plivanju, dizanje tega, box…

Kružni trening je takva vrsta treninga koji se sastoji se od stanica (obično 6-12) koje se izvode jedna za drugom, gde dužina odmora između pojedinih vežbi varira, a sve te vežbe u tim stanicama čine jedan krug. Kružni trening je namenjen za one koji žele da poboljšaju pokretljivost, snagu i izdržljivost. Kružni trening je odličan za početnike jer se na treningu vežba celo telo.

Intervalni trening je takva vrsta treninga u kome se menjaju periode tj. intervale jakog intenziteta i intervale slabijeg intenziteta. Trening sa intervalima sastoji se iz ponavljanja različitih sekvenci vežbanja posle određenog pređenog puta ili vremenskog perioda u toku treninga. Traju kraće nego aerobni treninzi i frekvencija srca varira i kreće se od 50% do preko 80%.

       
Kontakt

Za sve informacije o treninzima možete me kontaktirati na sleći način:


065 249 4372
nikola@thetitantraining.com
 
 
Korisne informacije
 
Prati na Facebook-u

Titan Training

 

"Titan Training" je kombinacija aerobnog, anaerobnog, kružnog, intervalnog, kickbox i atletskog treninga.

Najefikasniji I najbrži način za ostvarivanje maksimalnih rezultata, bilo da je to mršavljenje, povećanje mišićne mase ili poboljšanje opšte fizičke spreme.


Detaljnije >>

Kontakt podaci

 

Sve informacije oko treninga, termina i cena možete dobiti sledećim putem:

Mob: 065 249 4372
Email: nikola@thetitantraining.com
Url: www.thetitantraining.com

Flickr Widget

 
 • A photo on Flickr
 • A photo on Flickr
 • A photo on Flickr
 • A photo on Flickr
 • A photo on Flickr
 • A photo on Flickr
 • A photo on Flickr
 • A photo on Flickr
 • A photo on Flickr
Flickr Badges Widget